Skip to content

In dit project was de wens van de opdrachtgever om een deel van de totale kantooroppervlakte een upgrade te geven naar huidige tijd. De “look & feel” moesten wel een open uitstraling blijven bieden, maar wel met iets meer privacy op de werkplekken.

Met de keuze om volglazen wanden te plaatsen heeft de eerste lijnen uitgezet voor de kantoren. De ruimtelijk sfeer is hier grote deels bepaald door de nieuwe vloerafwerking, een gepersonaliseerde print op vinyl,  geeft een mooie scheiding weer tussen de afdelingen. Buiten het volledige schilderwerk van alle wanden en een nieuw en fris systeemplafond zijn delen van de kantoorwanden bekleed met de hoogste kwaliteit kunstplanten in een Urban jungle stijl (The Silk company).

De koffiecorner moest meer uitnodigend zijn om kort te overleggen en om een moment te maken ook de sociale contacten te onderhouden met collega’s. Onder de noemer “Fiqas fuel station” hebben we deze ruimte voorzien van een nieuwe pantry en natuurlijke teakhouten wandbekleding.

Alle projecten
Back To Top