Skip to content
kantoorruimte met akoestische verbetering
kantoorruimte met akoestische verbetering
werkruimte met zwarte bureaus met geluid absorberende tussenwand
Denim pleister gemaakt van textiel vezels
absorberende dekens tussen de bouwkundige beton ribben
ruimte met betonlook elementen
akoestische wall art van circuit zandvoort
akoestische wall art van circuit zandvoort
akoestische wall art van sportwagen
Denim pleister is gemaakt van textiel vezels
absorberende deken materiaal
wandafwerking van gerecyclede jeans vezels
kantoorruimte met akoestische verbeteringwerkruimte met zwarte bureaus met geluid absorberende tussenwandDenim pleister gemaakt van textiel vezelsabsorberende dekens tussen de bouwkundige beton ribbenruimte met betonlook elementenakoestische wall art van circuit zandvoortakoestische wall art van circuit zandvoortakoestische wall art van sportwagenDenim pleister is gemaakt van textiel vezelsabsorberende deken materiaalwandafwerking van gerecyclede jeans vezels

‘Industrieel, stoer met een Hotel chique touche’ was de opmerking van de opdrachtgever die meegegeven werd bij het geen hij voor ogen had. De vraag voor akoestische verbeteringen in het pand, waar met een klein team gewerkt wordt maar waar men ook wilde relaxen, werd uitgebreid met de wens om diverse interieur aan te vullen op bestaande inrichting en compleet te maken met enige styling.

Met verbetering van de akoestiek is er gekozen voor absorberende dekens tussen de bouwkundige beton ribben in combinatie met plafondeilanden boven de werkplekken. In één van de kantoren is gekozen om een wandelement op te bouwen van betonlook elementen gerealiseerd van geprint Petvilt. De kantoortuin en kantine werden voorzien van een unieke wandafwerking van gerecyclede jeans vezels. Deze naadloze afwerking is aangebracht op een geluid absorberend constructie en voegt samen met enkele kleine elementen  (foto schilderij, wanddecoratie van de lay-out van Circuit Zandvoort uit Petvilt vervaardigd en Refelt lampen) een totale aangename akoestiek.

Het leuke van dit project is het gekregen vertrouwen van de opdrachtgever en de mogelijkheid van toepassing van diverse oplossingen. De aanvullende wens voor verdere inrichting van de kantoren met nieuwe bureaus (incl. akoestische bureau schermen), lounge meubels, schilder-en behangwerk en styling met accessoires en beplanting hebben we samen met diverse partners volledig uit handen genomen.

Alle projecten
Back To Top